1-op-1 sessie

Voor wie:
De 1-op-1 sessies  zijn geschikt voor mensen die bij voorkeur alleen met mij willen werken en die nog veel hinder ervaren van datgene wat ze hebben meegemaakt. Voor diegene die wel verder wil maar echt niet weten hoe. De sessies duren meestal 1,5 uur.

De 1-op-1 sessie helpen je om  je vertrouwen terug te vinden en dat je weer mogelijkheden gaat zien. De sessies zijn altijd op jouw persoonlijke verhaal afgestemd. Daarvoor zet ik verschillende methodieken in die aansluiten bij mijn visie als natuurgeneeskundige. Tijdens de gesprekken komt naar voren wat jij op dat moment nodig hebt. Wat jouw werkelijke hulpvraag is. En daar gaan we een antwoord op vinden.

Ieder mens is anders, en dus is ook elke vraag anders. Maar ook het moment waarop je ergens aan kan gaan werken, is voor iedereen anders. De één heeft eerst tijd nodig om te herstellen en de ander heeft meer baat bij een andere manier van denken. Door mijn ervaringen als specialist weet ik in welke fase jij zit en wat je dus nodig hebt.

Na het gesprek help ik om ook fysiek weer in je kracht te komen. Daarbij maak ik gebruik van een behandeltafel. Hierop mag je gaan liggen en je hoeft slechts je schoenen uit te doen. Als je ontspannen ligt, zal ik je vragen of het goed is dat ik mijn handen op je leg. Het doel is altijd om jouw ‘batterij’ op te laden en om blokkades op te lossen. De manier waarop ik dit doe is gebaseerd op een stuk kennis en een deel intuïtie. Als energetisch therapeut weet ik waar ik moet zijn en ik voel ook waar ik moet zijn. Wat daarbij helpt is dat ik hoogsensitief ben. Dit is niet vreemd of zweverig, ik voel gewoon meer dan gemiddeld. Dat is iets wat 1 op de 5 mensen overigens heeft. En als je iets van nature al meegekregen hebt, kan je er maar beter je voordeel mee doen!

Door allerlei ervaringen die wij hebben, kunnen wij uit balans raken. En door je hier bewust van te worden, kan je deze balans gaan herstellen. Dit gaat niet altijd in één keer, balans is vaak ook niet ineens verstoord. Vaak zijn er meerdere consulten nodig om de balans te herstellen.

Uiteraard help ik jou om de mogelijkheden te vinden die ervoor zorgen dat jij gaat groeien door deze voor jou vervelende ervaring!

Het allerbelangrijkste van dit soort behandelingen is wel, dat je de overtuiging hebt dat je van je klacht af wilt. Tijdens de behandeling kan je erachter komen dat je misschien nog niet zover bent om het los te laten. Dan zul je nog even moeten wachten. Want de keus om van bepaalde klachten af te komen, is aan jou. Ik faciliteer daarbij middels de hulp die ik bied.

Wil jij je leven weer in eigen hand krijgen? Ik beloof je dat het kan. Vraag hier jouw 1-op-1 sessie aan:

1-op-1 sessie

Aanvraag 1-op-1 sessie
  • Heb je een vraag of een opmerking? Laat deze dan hierboven achter en je hoort zo snel mogelijk van mij.