Ze kwam binnen als een kwetsbare, jonge vrouw. Ze had veel heftige dingen meegemaakt en was mede daardoor in een burn-out gekomen. Ze kwam bij mij omdat ze zichzelf wilde vinden. En geloof me, ze was ver bij zichzelf vandaan.

Ik kan niet anders zeggen dan dat het een indrukwekkende reis was die ik met haar mocht meemaken. En dat het nog indrukwekkender is om te zien hoe zij nu in het leven staat. Met man en kind en krachtiger dan ooit.  En…., ze vroeg mij of ze mijn eerste gastblogger mocht zijn! Hoe leuk is dat!

Dus met trots stel ik jullie voor aan Gabriella. We gaan vast nog veel van deze bijzondere vrouw horen.

Reizen in dankbaarheid
Er is een lange tijd in mijn leven geweest dat ik mijzelf afvroeg, ‘wie ben ik nou eigenlijk?’ Ik ben mijzelf heel erg bezig gaan houden met persoonlijke ontwikkeling, om dichter bij mijzelf te komen. Door mijn mindset en voeding te veranderen, voel ik mij nu hoe ik mij graag wil voelen. En nu is het moment om jou te inspireren met mijn verhaal. Voeding, mindset & beweging, dat is waar ik in geloof. Ik deel graag mijn groeiproces en mijn zoektocht met jou. Hoe ik ben veranderd, lees:

“Jezelf zijn.”

Als je het kan vasthouden, dan kan je het ook loslaten. 
Dan komen de vragen: ‘Hoe doe jij dit nu eigenlijk? Hoe heb jij je dit eigen gemaakt?’
Door mijn zelfliefde te ervaren.
Alles wat ik ben gaan toepassen in mijn leven om dichterbij mijzelf te komen, komt uit zelfliefde.
Als ik mijzelf zoals vandaag even niet lekker voel, laat ik het er zijn. Maak ik het niet groter dan het is. Stel ik mijzelf de juiste vragen, waar komt het vandaan dat ik mij zo voel?
Er zijn momenten in je leven dat je het buiten jezelf gaat zoeken, een ander de schuld geven ook wel genoemd.

Ga eens een paar stapjes terug;

gabriella

Sinds ik me dit eigen heb gemaakt en dichtbij mijzelf sta, gaan de mindere momenten veel beter. Ja, beter! Ook jij kan dit. En weet je hoe? Door het jezelf te gunnen. Het hoeft niet in één keer. Weet, dat de reis er naartoe bij mij ook een tijdje heeft geduurd. Elke stap brengt je dichterbij je beter voelen.

Laat het los, het mag. 

Liefs, Gabriella

eBook faith-methode

Over Inge Miltenburg-Bos
Als faith-methode specialist begeleid ik mensen die door een heftige periode in hun leven het gevoel hebben zichzelf kwijt te zijn geraakt. Middels mijn faith-methode krijgen deze mensen hun basis en vertrouwen terug. En wat daarbij komt is dat het ze sterker dan ooit maakt. Bestel hier mijn eBook en lees hoe en waarom ik dat doe.[gravityform id=”4″ title=”false” description=”false”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *