Faith-methode Exclusive

Voor wie
De Faith-methode Exclusive is voor mensen die klaar zijn voor een echte grote verandering in hun leven. Voor degene die zeker weet dat het tijd is om verdriet, onzekerheid, angsten en andere ellende los te gaan laten. Als jij bereidt bent om zoveel in jezelf te investeren dat niets je hierna meer tegen kan houden? Dan nodig ik je uit om te kiezen voor dit exclusieve traject van 5 maanden!

Dit is namelijk heel bijzonder!
Door 6 dagdelen exclusief met mij op te trekken, begeleid ik je persoonlijk met mijn Faith-methode zodat het ook in jouw DNA komt te zitten. Door om de drie weken 3,5 uur met elkaar aan de slag te gaan, ben je zeker van een positieve en blijvende verandering in je leven. Dit komt omdat ik dan de Faith-methode precies op jouw hulpvraag in kan stellen. Zo zorgen wij er samen voor dat datgene wat jij hebt meegemaakt je niet langer tegenhoudt. Maar dat het je juist kracht geeft. Kracht om je leven in te vullen zoals jij dat wilt! Ik ga je laten voelen wat er gebeurt als je een andere manier van denken gaat ontdekken. Je gaat ervaren hoe jouw omgeving gaat veranderen als jouw energie verandert. En je krijgt het inzicht hoe je van datgene wat jij hebt meegemaakt, los kan gaan laten en kan verweven in je leven.

Als je dit traject met mij aangaat, weet en voel je dat tegenslag je écht sterker maakt.

Hoe ziet zo’n exclusief traject eruit?
De Faith-methode Exclusive is een traject dat bestaat uit 6 dagdelen. Per dagdeel behandelen wij samen 1 van de 5 stappen van de Faith-methode. En de laatste dag gaan we iets doen waardoor alle onderdelen van de Faith-methode definitief in je systeem komen te zitten. Van tevoren hebben wij al een intake gehad, waardoor ik volledig op de hoogte ben van jouw hulpvraag en van jouw persoonlijke voorkeuren. Dit is belangrijk omdat het echt een traject is dat ik op jou persoonlijk afstem. Wij ontmoeten elkaar om de 3 weken en tussendoor houden wij contact via mail en telefoon. We doen het om de 3 weken omdat je namelijk 21 dagen nodig hebt om een nieuwe gewoonte eigen te maken.

Daarnaast krijg je toegang tot de online versie van deze unieke methode! Dit betekent dat je van elke stap een filmpje krijgt, een werkboek en 2x een geleide meditatie!

Als je dit traject met mij aangaat, weet dan dat je ten alle tijden een beroep op mij kan doen. Dit helpt jou om je veilig te voelen want je staat er dus niet alleen voor! We doen het samen! Dat maakt dit traject ook echt exclusief en ik beloof je dat ik al mijn kennis en ervaring in zal zetten om jou te ondersteunen en om jou het inzicht te geven dat jij vat hebt op jouw eigen leven. Hoe ik dat doe?

  • Ik ga je helpen om bepaalde gevoelens vast te pakken en los te laten zodat ze jou niet langer belemmeren. Hiervoor zal ik o.a. een heel bijzonder diepe meditatie inzetten waardoor we gaan ontdekken wat er in je onderbewustzijn vastzit. Want naast dat jij je bewust bent van gevoelens die je tegenhouden om weer gelukkig en vrij te zijn, zitten er ook vaak in je onderbewustzijn nog blokkades. En ook deze blokkades gaan we oplossen.
  • We gaan duidelijk krijgen waar jij je aandacht op vestigt en hoe je dat op een manier kan doen dat je er gelukkig van wordt.  Je gaat voelen, ervaren en zien wat een andere manier van denken met je doet. Sterker nog, we gaan samen een hele krachtige tool ontwerpen. Deze tool is op maat gemaakt voor jou en geeft je houvast voor de rest van je leven. Nooit meer angst of onzekerheid!
  • Ook gaan we kijken waardoor jij je laat inspireren. Wat zorgt ervoor dat jouw vuur weer gaat branden? En dat niet alleen, we gaan het ook aanzetten bij je! Je gaat ontdekken en voelen wat jouw passie is! Hoe fijn is dat!
  • Hierna worden we ook stil. We gaan heel bewust een aantal zaken voelen en beleven. Je gaat ervaren wat er allemaal in het NU gebeurt. Door dit samen heel intens aan te gaan, gaat je wereld groter, intenser en vele malen rustiger worden. Geen stress, alleen maar pure energie in het NU.
  • En dan gaan we nog aan de slag met een stuk herstel. Wat vertelt jouw lichaam je eigenlijk? En wat kan jij doen om ervoor te zorgen dat niet alleen je denken herstelt van datgene wat je hebt meegemaakt maar dat ook je geest herstelt en natuurlijk je lichaam.
  • Tijdens onze laatste afspraak gaan we zorgen voor een prachtig anker. Een soort gedenkplaat die ervoor zorgt dat alles wat je de weken daarvoor geleerd hebt, in je DNA blijft. Zo heb je Faith voor altijd bij je!

Tussendoor is er altijd genoeg koffie, thee en water om te drinken en natuurlijk iets gezonds te eten. En omdat ik je niet zomaar los wil laten na zo’n ochtend of middag, sluiten we altijd af met een energetische behandeling. Zodat je ontspannen naar huis kunt gaan. Aan het einde van het traject zullen we nog een afspraak maken om te evalueren. Ik laat je ook naderhand dus niet zomaar los. Deze afspraak zal ongeveer een uur duren en zal 4 weken na de laatste dag plaatsvinden.

Wat levert dit op?
Door in dit traject van exclusieve begeleiding met mij te stappen, geef je jezelf de kans om het roer echt om te gooien. Elke dagdeel draait om jou en het programma is dan ook helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Je gaat echt als een ander mens de deur uit, omdat je weet waar jouw kracht ligt. Je weet dan hoe je alles wat jou tegenhoudt, kan overwinnen. Door bewust te worden van jouw manier van denken, ontstaan er heel veel mogelijkheden. Zo krijg je het inzicht dat je een rijker en zinvoller leven kan gaan leven.

Kosten.
De kosten van deze exclusieve begeleiding zijn € 479,- (incl. BTW voor particulieren. Ex. BTW voor bedrijven) per dagdeel. En een dagdeel is voor mij van 9 tot 12.30 uur of van 13.30 uur tot 17.00 uur. Hier zit de voorbereiding, de intake, de mails en telefoongesprekken die wij tussendoor hebben en de vervolgafspraak bij in. Heb je hier belangstelling voor? Laat dan onderstaand een bericht achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Faith-methode Exclusive

Belangstelling voor de Faith-methode Exclusive
  • Vul hier je voor en achternaam in.
  • Vul hier je e-mail adres in, zodat ik contact met je op kan nemen.
  • Laat hier je telefoonnummer achter. Ik bel je graag om een afspraak te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.