De investering

Echte verandering krijg je door te investeren in jezelf.
1-op-1 sessie

Duur: Gemiddeld 1,5 uur per sessie
Periode: in overleg
Tarief: € 90,- per uur

Voor wie:
De 1-op-1 sessies  zijn geschikt voor mensen die bij voorkeur alleen met mij willen werken en die nog veel hinder ervaren van datgene wat ze hebben meegemaakt. Voor diegene die wel verder wil maar echt niet weten hoe. De sessies duren meestal 1,5 uur.

EMDR 

Duur: Gemiddeld 1 uur per sessie
Periode: in overleg
Tarief: € 90,- per uur

Voor wie:
Voor mensen die gebukt gaan onder een traumatische ervaring. En die daar door geblokkeerd zijn. Die te maken hebben met angsten die ze maar niet onder controle krijgen of die het maar niet voor elkaar krijgen om een heftige ervaring te verwerken. !

Bedragen zijn inclusief BTW.

*Omdat mijn sessies vaak intens zijn, is het altijd mogelijk om tussen de afspraken door even contact met mij op te nemen. Dit extra steuntje in de rug  helpt enorm tijdens de momenten dat je even wat houvast nodig hebt. Eén keer per week kan je mij mailen of whatsappen en ik reageer binnen 24 uur (op werkdagen).

Faith-methode Exclusive

Duur: 6 Dagdelen van 3,5 uur
Periode: Om de 3 weken ontmoeten wij elkaar in een periode van 5 maanden. Start elk moment.
Tarief:  € 479,- per dagdeel

Voor wie:
De Faith-methode Exlusive is voor mensen die klaar zijn voor een echte grote verandering in hun leven. Voor degene die zeker weet dat het tijd is om verdriet, onzekerheid, angsten en andere ellende los te gaan laten. Als jij bereidt bent om zoveel in jezelf te investeren dat niets je hierna meer tegen kan houden? Dan nodig ik je uit om te kiezen voor dit exclusieve traject van 5 maanden! 

TIP: Vraag aan je werkgever of je de kosten mag declareren of dat hij of zij een bijdrage wil leveren. Wil je werkgever eerst meer weten, attendeer hem of haar dan op mijn andere bedrijf genaamd Krachtig Mens.  Want ook jouw werkgever heeft een belang in jouw herstel.

Afspraak afzeggen
Als je een afspraak wil verzetten of afzeggen, doe dit dan 24 uur van te voren. Voor afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, ben ik genoodzaakt een factuur te sturen.

Vergoeding?Logo_BATC
Sinds januari 2015 ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC. Hierdoor kan je mijn facturen vergoed krijgen. Mijn behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijze en veel zorgverzekeraars vergoeden dit, mits je aanvullend verzekerd bent. Kijk in de voorwaarden van je zorgverzekeraar of je de behandelingen deels of volledig vergoed krijgt. Om dit zeker te weten is het handig om te bellen met je zorgverzekeraar. Zij zullen vragen naar mijn naam en nummer waaronder ik ben ingeschreven.  Dit kan je ze dan doorgeven:

  • Inge Miltenburg-Bos
  • BATC beroepsregistratienr.: BR-02181
  • AGB zorgverleners code: 90100074
  • AGB praktijkcode: 90059688
  • Klacht- en tuchtrechtnr.: KB 1411.1773

 

Wat ook belangrijk is:
Wanneer er sprake is van een fysieke klacht die aandacht van een arts of specialist nodig heeft, raad ik je altijd aan om die ook te bezoeken. Een sessie bij mij is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Het is een geweldige aanvulling en kan goed worden gecombineerd met andere therapieën en/of medicijngebruik. Sterker nog, het kan reguliere therapieën versterken of de pijn laten verminderen. Voor alle duidelijkheid, ik ben faith-methode specialist, stel geen medische diagnose en doe hier ook geen uitspraken over. Ook draag ik geen verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt na een behandeling van mij. En ik beloof dat alles wat er besproken wordt, onder ons blijft.