Voor jou?

Veel mensen leven gelukkig al op een manier, dat ze mijn Faith-methode niet nodig hebben. Ze zullen herkennen wat ze lezen en gaan weer gepassioneerd en vol zelfvertrouwen door.

Maar wat als er iets gebeurt waardoor het leven er anders uit ziet?
Hoe pak jij je leven weer op, nadat het totaal onverwacht op zijn kop is gezet? Dat je een ervaring hebt gehad die ervoor zorgt dat alles er anders uitziet. Dat alle gewone dingen niet meer als gewoon aanvoelen. Dat je door de supermarkt loopt en dat dit volledig vreemd voelt. Dat je naar je collega’s kijkt en merkt dat je anders naar ze kijkt. Dat je het niet aan anderen uit kan leggen hoe jij je voelt omdat ze het niet begrijpen. Sommige heftige ervaringen zorgen ervoor dat er iets wezenlijks in jou verandert. Dat niets meer hetzelfde lijkt.

Kan ik dat wel?
Door wat er is gebeurd, wordt het vertrouwen in jezelf ook vaak aangetast. Omdat het net is alsof jouw hele wereld is veranderd, is het net of jij ook anders bent. En ergens klopt dat ook, want je hebt iets meegemaakt dat je leven en dus ook jou heeft veranderd. Je moet jezelf eigenlijk opnieuw leren kennen en dat is wennen. Maar wel heel goed mogelijk.

Als je jezelf in het bovenstaande herkent dan kan de Faith-methode je helpen om je basis en je zelfvertrouwen weer terug te vinden.

Kortom, ben je toe aan een verandering in je leven?
Herken je het gevoel dat deze heftige gebeurtenis in je leven  je tegenhoudt? En wil je graag van die blokkade af?

Bel of mail; ik maak graag een afspraak met je.eBook faith-methode

Over Inge Miltenburg-Bos
Als faith-methode specialist help ik mensen, die door een heftige periode in hun leven, het gevoel hebben zichzelf kwijt te zijn geraakt. Met mijn faith-methode geef ik deze mensen hun basis en vertrouwen terug. En wat daarbij komt is dat het ze sterker maakt dan ooit . Bestel hier mijn eBook en lees hoe en waarom ik dat doe.