Ik krijg regelmatig vragen van mensen die eerst meer willen weten van mij en mijn praktijk, voordat ze met mij in zee gaan. De meest voorkomende vragen heb ik hier even op een rijtje gezet.

Heb ik een verwijsbriefje van de huisarts nodig?
Nee hoor, je kunt gewoon een afspraak met mij maken. En wil je eerst even contact met mij, dan kan dat ook. Als je een mail stuurt naar: inge@zielsdesign.nl, kunnen we een belafspraak maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Worden jouw behandelingen vergoed?
Vaak wel. Als jij aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze, dan is de kans groot dat je mijn behandeling deels of geheel vergoedt krijgt. Er zijn wel een paar verzekeraars die hun eigen regels erop nahouden, en daar val ik dan soms weer niet onder. Wil je zeker weten of je een vergoeding krijgt, neem dan contact op met je zorgverzekeraar. Maar laat je niet tegenhouden om contact met mij op te nemen als het om financiën gaat. Weet dat het je veel gaat opleveren!

Hoe kan ik zeker weten dat jij mij kan helpen?
Als jij zeker weet dat je van hetgeen af wilt wat jou tegenhoudt om je leven vol en vrij te kunnen leven,  weet ik dat ik je daarbij kan helpen. Ik heb jouw inzet daar dus wel voor nodig. Maar dan durf ik ook te stellen dat ik veel in huis heb om je te helpen. Hoe ik dit zeker weet? Door jaren van ervaring, studie, luisteren en heel veel goede resultaten! Lees zelf maar

Is het niet zweverig wat jij doet?
Er zijn veel mensen die inderdaad geen afspraak met mij maken omdat ze het zweverig vinden. Ik beloof je dat ik niet op de bezem kom en geen blauwe jurken draag. Ik ben zelf erg realistisch en nuchter. Omdat mijn manier van mensen helpen niet onder de vlag valt van het reguliere circuit, wil niet zeggen dat het zweverig is. Lees mijn site, lees mijn blogs en overtuig jezelf ervan dat ik gepassioneerd en menselijk werk, met 2 voetjes op de grond.

Wat gaat het mij opleveren als ik bij jou ben geweest?
Hier kan ik heel veel over vertellen, maar dit zijn de belangrijkste:

  • Je hebt (zelf) vertrouwen
  • Je gaat stralen en bewegen
  • Je leven heeft weer zin
  • Je bent weer blij en kan genieten
  • Je hebt weer energie
  • etc etc

Kortom, al je met mij in zee gaat, zal je ontdekken hoe je  krachtig en authentiek door het leven kan gaan.

Staat jouw vraag hier niet bij? Voel je vrij om jouw vraag per mail aan mij te stellen. Stuur een mail naar: inge@zielsdesign.nl en ik antwoord (op werkdagen) binnen 24 uur.